Lene’s Rengøring alt inden for daglig rengøring

Vi hjælper dig med den daglige rengøring

Daglig rengøring

For mange er daglig rengøring noget som blot skal overstås, men hos Lene’s Rengøring A/S mener vi, at det er vigtig at vi rammer rigtig hver eneste gang, også på den daglige rengøring. Vi er specialister inde for rengøring, og vi ved at det ofte er små mangler eller fejl ved den daglige rengøring som kan sætte os i et dårligt lys. Vi har derfor stor fokus på at vi gør det rigtigt hver eneste dag vi kommer hos dig, uanset hvor lille din opgave så måtte være. Vi tror at vores fokus på de små ting, har været grundlaget for at vi har haft så mange glade og tilfredse kunder i mere end 25 år.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed. Det ved alle vores dygtige og motiveret medarbejdere, og det er måske derfor vi har mere end 25 års erfaringen inden for løsningen af rengøringsopgaver.

Lene Hansen ejer og driver Lene’s Rengøring.

lene2Lene Hansen er Direktør og ejer. Lene har drevet virksomheden i 25 år.

Der er ikke en opgave som Lene ikke selv har udført selv, og for dig som kunde betyder det, at du får en særdeles kompetent samarbejdspartner og leverandør når du skal have løst dine rengøringsopgaver.

Vi har prøvet næsten alle rengøringsopgaver, og har helt sikkert også den fornødne erfaring til at at kunne løse netop din opgave til din tilfredshed.

Har du en opgave kan du altid ringe til Lene på Tlf: 40 26 37 48