Lene’s Rengøring alt inden for butiksrengøring

Vi hjælper dig med alle opgaver inden for butiksrengøring

Butiksrengøring når det er bedst

Hos Lene’s Rengøring A/S har butiksrengøring været et centralt forretningsområde, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en komplet service inden for bitiksrengøring.

Vores dygtige og motiverede medarbejdere ved hvor vigtigt det er at netop din butik er indbydende og sælgende når du åbner døren op for nye kunder hver eneste dag. Den rene butik sender et klart indtryk til de kunder som har deres daglige gang i din butik, og holdes den ren og indbydende har dine kunder en større fokus på din service, dine vare samt aktuelle tilbud.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed. Det ved alle vores dygtige og motiveret medarbejdere, og det er måske derfor vi har mere end 25 års erfaringen inden for løsningen af rengøringsopgaver.

Lene Hansen ejer og driver Lene’s Rengøring.

lene2Lene Hansen er Direktør og ejer. Lene har drevet virksomheden i 25 år.

Der er ikke en opgave som Lene ikke selv har udført selv, og for dig som kunde betyder det, at du får en særdeles kompetent samarbejdspartner og leverandør når du skal have løst dine rengøringopgaver.

Vi har prøvet næsten alle rengøringsopgaver, og har helt sikkert også den fornødne erfaring til at at kunne løse netop din opgave til din tilfredshed.

Har du en opgave kan du ringe til Lene på Tlf: 40 26 37 48