Lene’s Rengøring rengøring inden for fritvalgsordningen

Vi hjælper dig med alle rengøringsopgaver inden for fritvalgsordningen

Fritvalgsordningen

Hos Lene’s Rengøring A/S hjælper vi alle borgere med udførelsen af rengøringsopgaver inden for fritvalgsordningen.Vi har hjulpet mange borgere i Slagelse kommune og i de omkringliggende kommuner, når de skulle have udført rengøring inden for fritvalgsordningen.

Du er altid velkommen til at ringe til Lene på  Tlf: 40 26 37 48 eller sende hende en E-mail på lene@lenesrengoering.dk hvis du skulle ønske at vide mere om dine muligheder for at benytte os inden for fritvalgsordningen.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed. Det ved alle vores dygtige og motiveret medarbejdere, og det er måske derfor vi har mere end 25 års erfaringen inden for løsningen af rengøringsopgaver.

Lene Hansen ejer og driver Lene’s Rengøring.

lene2Lene Hansen er Direktør og ejer. Lene har drevet virksomheden i 25 år.

Der er ikke en opgave som Lene ikke selv har udført selv, og for dig som kunde betyder det, at du får en særdeles kompetent samarbejdspartner og leverandør når du skal have løst dine rengøringsopgaver.

Vi har prøvet næsten alle rengøringsopgaver, og har helt sikkert også den fornødne erfaring til at at kunne løse netop din opgave til din tilfredshed.

Har du en opgave kan du ringe til Lene på Tlf: 40 26 37 48