Lene’s Rengøring alt inden for lagerrengøring

Vi hjælper dig med dit behov for lagerrengøring

Lagerrengøring med effekt

Hos Lene’s Rengøring A/S udfører vi daglig lagerrengøring. Et lager der er opdateret med en god rengøring giver et forbedret arbejdsmiljø, og har du vare som ikke er komplet indpakkede fremstår de også mere imødekommende og af høj kvalitet. som modtager af en forsendelse fra et lager er der ikke noget som er mere irriterende at skulle rengøre emballage eller produkt før det kan tages i brug, og det giver også en signal om at varen ikke er tidssvarende. Den opgave løser vi nemt for dig.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed. Det ved alle vores dygtige og motiveret medarbejdere, og det er måske derfor vi har mere end 25 års erfaringen inden for løsningen af rengøringsopgaver.

Lene Hansen ejer og driver Lene’s Rengøring.

lene2Lene Hansen er Direktør og ejer. Lene har drevet virksomheden i 25 år.

Der er ikke en opgave som Lene ikke selv har udført selv, og for dig som kunde betyder det, at du får en særdeles kompetent samarbejdspartner og leverandør når du skal have løst dine rengøringsopgaver.

Vi har prøvet næsten alle rengøringsopgaver, og har helt sikkert også den fornødne erfaring til at at kunne løse netop din opgave til din tilfredshed.

Har du en opgave kan du ringe til Lene på Tlf: 40 26 37 48