Lene’s Rengøring alt inden for storcenterrengøring

Vi hjælper dig med storcenterrengøring både planlagt og det som er akut

Storcenterrengøring planlagt eller akut

Hos Lene’s Rengøring A/S har vi stor erfaring med storcenterrengøring. Nogle opgaver er langvarige, andre er af akut art. Det som vi lægger vægt på er at vores imødekommende og erfarne medarbejdere kan begå sig i et storcenter uanset om opgaven skal udførers uden for storcenterets normale åbningstid, eller imens storcentret har kunder og medarbejdere. Vi ved at vi bliver opfattet som en del at det serviceniveau storcentrets administration og butiksejere tilbyder, og det imødekommer vores dygtige personale altid.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed. Det ved alle vores dygtige og motiveret medarbejdere, og det er måske derfor vi har mere end 25 års erfaringen inden for løsningen af rengøringsopgaver.

Lene Hansen ejer og driver Lene’s Rengøring.

lene2Lene Hansen er Direktør og ejer. Lene har drevet virksomheden i 25 år.

Der er ikke en opgave som Lene ikke selv har udført selv, og for dig som kunde betyder det, at du får en særdeles kompetent samarbejdspartner og leverandør når du skal have løst dine rengøringsopgaver.

Vi har prøvet næsten alle rengøringsopgaver, og har helt sikkert også den fornødne erfaring til at at kunne løse netop din opgave til din tilfredshed.

Har du en opgave kan du ringe til Lene på Tlf: 40 26 37 48