Lene’s Rengøring foretager tømning af hus eller lejlighed

Vi hjælper dig med tømning af huse og lejligheder

Tømning af huse og lejligheder

Hos Lene’s Rengøring A/S er vi ofte ude for at skulle være behjælpelig med tømning af huse og lejligheder. Ofte sker disse tømninger af huse og lejligheder som følge af sociale problemstillinger eller dødsfald. En tømning af et hus eller en lejlighed afsluttes ofte med en omfattende rengøring hvis kunden ønsker det. Er der tale om særlige omstændigheder der kræver specialudstyr til biologisk værk til de medarbejdere der udfører opgaven, så har vi også erfaringen med dette.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed. Det ved alle vores dygtige og motiveret medarbejdere, og det er måske derfor vi har mere end 25 års erfaringen inden for løsningen af rengøringsopgaver.

Lene Hansen ejer og driver Lene’s Rengøring.

lene2Lene Hansen er Direktør og ejer. Lene har drevet virksomheden i 25 år.

Der er ikke en opgave som Lene ikke selv har udført selv, og for dig som kunde betyder det, at du får en særdeles kompetent samarbejdspartner og leverandør når du skal have løst dine rengøringsopgaver.

Vi har prøvet næsten alle rengøringsopgaver, og har helt sikkert også den fornødne erfaring til at at kunne løse netop din opgave til din tilfredshed.

Har du en opgave kan du ringe til Lene på Tlf: 40 26 37 48